Co to jest polityka prywatności o?

Niniejsza polityka prywatności ma na tej stronie www.oxfordenglishglobal.com i jest obsługiwany przez Oxford English Academy META Regionu i reguluje prywatność swoich użytkowników, którzy zdecydowali się go używać.

Polityka określa różne obszary, gdzie prywatność użytkownika jest zaniepokojony i określa obowiązki i wymagania użytkowników, na stronie internetowej oraz na stronie internetowej właścicieli. Ponadto droga ta strona internetowa procesy, przechowuje i chroni dane użytkownika i informacje będą również wyszczególnione w ramach tej polityki.

Strona internetowa

Ta strona i jej właściciele podejmują aktywne podejście do ochrony prywatności użytkowników i zapewnienia niezbędnych kroków w celu ochrony prywatności swoich użytkowników na całym ich doświadczenia odwiedzającego. Ta strona jest zgodna do wszystkich przepisów krajowych Wielkiej Brytanii oraz wymagań dotyczących ochrony prywatności użytkownika.

Korzystanie z plików cookie

Ta strona wykorzystuje cookies, aby poprawić doświadczenia użytkowników podczas wizyty na stronie internetowej. W stosownych przypadkach ta strona wykorzystuje system sterowania umożliwiający cookies, aby zezwolić lub zabronić wykorzystywania ciasteczek na swoim komputerze lub urządzeniu użytkownika na ich pierwszej wizyty na stronie internetowej. Jest to zgodne z najnowszymi wymaganiami prawodawstwa dla stron internetowych w celu uzyskania wyraźnej zgody użytkowników przed pozostawiając lub odczytu plików, takich jak pliki cookie na komputerze lub urządzeniu użytkownika.

Cookies to małe pliki zapisywane na komputerze użytkownika dysku twardego, który utwór, zapisywać i przechowywać informacje na temat interakcji i wykorzystania strony użytkownika. Pozwala to na stronie internetowej, za pośrednictwem serwera, aby zapewnić użytkownikom z dopasowaną doświadczenie w tej stronie.

Użytkownicy są poinformowani, że jeśli chcą zabronić korzystania i zapisywanie cookies z tej strony na swoich komputerach dysk twardy powinni podjąć niezbędne kroki w ich przeglądarkach internetowych ustawień zabezpieczeń, aby zablokować wszystkie pliki cookie z tej strony internetowej i jej zewnętrznych dostawców obsługujących.

Ta strona korzysta z oprogramowania śledzenia monitorować swoich gości, aby lepiej zrozumieć, w jaki sposób z niego korzystać. To oprogramowanie jest dostarczane przez Google Analytics, która wykorzystuje pliki cookie do śledzenia wykorzystania odwiedzających. Oprogramowanie pozwoli zaoszczędzić cookie na komputerach dysku twardego w celu śledzenia i monitorowania zaangażowania i wykorzystania na stronie internetowej, ale nie będzie przechowywać, zapisywać i zbierać dane osobowe. Możesz przeczytać politykę prywatności Google dla dalszych informacji.

Inne pliki cookie mogą być przechowywane na dysku twardym komputera przez dostawców zewnętrznych, kiedy ta strona korzysta z programów przekazania linków sponsorowanych i ogłoszeń. Takie ciasteczka są używane do śledzenia konwersji i polecającego i zwykle wygasa po upływie 30 dni, choć niektóre mogą trwać dłużej. Żadne dane osobowe są przechowywane, zapisane lub zostały zebrane.

Kontakt i komunikacja

Użytkownicy kontaktując tej stronie i / lub jego właściciele zrobić według własnego uznania i zapewniają wszelkie takie dane osobowe wymagane na własne ryzyko. Twoje dane osobowe są przechowywane prywatne i bezpiecznie przechowywane do czasu, to już nie jest wymagane lub nie ma zastosowania, jak wyszczególniono w Data Protection Act 1998. Każda próba została dokonana w celu zapewnienia bezpiecznego formularza do procesu składania e-mail, ale doradza użytkownikom stosując taką formę email procesy, które robią to na własne ryzyko.

Ta strona i jej właściciele wykorzystywać wszelkie informacje przedstawione w celu zapewnienia Państwu dalszych informacji na temat produktów / usług oferowanych przez nich usług lub pomóc w odpowiedzi na jakiekolwiek pytania lub wątpliwości można złożyli. Obejmuje to za pomocą swoich danych do subskrybowania do dowolnego programu e-mail newslettera strona działa, ale tylko wtedy, gdy to było jasne dla ciebie i twojej wyraźnej zgody została udzielona przy składaniu jakiejkolwiek formie procesu e-mail. Lub czym was konsument wcześniej zakupione od lub zapytał o zakupie od firmy produktu lub usługi, że biuletyn e-mail dotyczy. To bynajmniej nie całą listę swoich praw użytkowników w odniesieniu do otrzymywania materiałów marketingowych e-mail. Twoje dane nie są przekazywane osobom trzecim.

biuletyn e-mail

Ta strona działa program biuletyn e-mail, używany do informowania abonentów o produktach i usługach dostarczanych przez tę stronę. Użytkownicy mogą zapisać się za pośrednictwem internetowego zautomatyzowany proces powinien chcą to zrobić, ale to zrobić według własnego uznania. Niektóre zapisy mogą być przetwarzane ręcznie przez uprzednią pisemną zgodą użytkownika.

Zapisy są podejmowane zgodnie z brytyjskich Spam U. wyszczególnionych w prywatność i Komunikacji Elektronicznej regulaminu 2003. Wszystkie dane osobowe dotyczące zapisów są przechowywane w sposób bezpieczny i zgodnie z ustawą o ochronie danych 1998. Nie dane osobowe są przekazywane osobom trzecim ani udostępniane firm i osób spoza firmy, która funkcjonuje do tej strony. Zgodnie z ustawą o ochronie danych 1998 może zażądać kopii danych osobowych, które odbyło się o ciebie przez program e-mail newslettera serwisu. Niewielka opłata będzie płatna. Jeśli chcesz kopię informacji znajdujących się na was proszę pisać na adres firmy w dolnej części tej polityki.

kampanie e-mail marketingu opublikowanych przez tę stronę i jej właściciele mogą zawierać śledzenia obiektów w rzeczywistym poczty elektronicznej. Aktywność abonent jest śledzone i zapisywane w bazie danych do późniejszej analizy i oceny. Takie gąsienicowa aktywność może obejmować; otwarcie wiadomości e-mail, przekazywanie wiadomości e-mail, Kliknięcie linków w treści e-mail, terminy, terminy i częstotliwość działania. Należy pamiętać, że nie jest to wyczerpująca lista działań. Informacja ta jest wykorzystywana w celu udoskonalenia przyszłych kampanii e-mail i dostarczenie użytkownikowi więcej istotnych treści w oparciu wokół ich działalności.

In compliance with UK Spam Laws and the Privacy and Electronic Communications Regulations 2003, subscribers are given the opportunity to unsubscribe at any time through an automated system. This process is detailed at the footer of each email campaign. If an automated unsubscription system is unavailable clear instructions on how to unsubscribe will by detailed instead.

External Links

Although this website only looks to include quality, safe and relevant external links, users are advised to adopt a policy of caution before clicking any external web links mentioned throughout this website. External links are clickable text, banners or image links to other websites.

The owners of this website cannot guarantee or verify the contents of any externally linked website despite their best efforts. Users should therefore note they click on external links at their own risk and this website and its owners cannot be held liable for any damages or implications caused by visiting any external links mentioned.

Social Media Platforms

Communication, engagement and actions taken through external social media platforms that this website and its owners participate on are custom to the terms and conditions as well as the privacy policies held with each social media platform respectively.

Users are advised to use social media platforms wisely and communicate and engage upon them with due care and caution in regard to their own privacy and personal details. This website nor its owners will ever ask for personal or sensitive information through social media platforms and encourage users wishing to discuss sensitive details to contact them through primary communication channels such as by telephone or email.

This website may use social sharing buttons which help share web content directly from web pages to the social media platform in question. Users are advised before using such social sharing buttons that they do so at their own discretion and note that the social media platform may track and save your request to share a web page respectively through your social media platform account.

Shortened Links in Social Media

This website and its owners through their social media platform accounts may share web links to relevant web pages. By default some social media platforms shorten lengthy urls or web addresses and this is an example: http://bit.ly/zyVUBo.

Users are advised to take caution and good judgement before clicking any shortened urls published on social media platforms by this website and its owners. Despite the best efforts to ensure only genuine urls are published many social media platforms are prone to spam and hacking and therefore this website and its owners cannot be held liable for any damages or implications caused by visiting any shortened links.

Resources and Further Information

Data Protection Act 1998
Privacy and Electronic Communications Regulations 2003
Twitter Privacy Policy
Facebook Privacy Policy
Google Privacy Policy
LinkedIn Privacy Policy
Mailchimp Privacy Policy